2024. 03. 28. Csütörtök Gedeon, Johanna napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 10:00

Belföld

Újabb részletek a jobbikos nemierőszak-botrányról: bűntanyáról beszélt az áldozat

Eddig nem hallott részleteket árult el a Blikknek V. Anita, aki azt állítja, a párt egyik politikusa, Földi István meg akarta erőszakolni egy tavalyi rendezvényen. Az asszony Szilágyi György, a Jobbik korábbi alelnökének élettársa, egy 4 éves kislány édesanyja. Mint mondja, azért is vállalta fel a nyilvánosságot, hogy kiállásával gyermekének példát mutasson.

  • Újabb részletek a jobbikos nemierőszak-botrányról: bűntanyáról beszélt az áldozat

"Nagyon lassan érik be egy nőben az, hogy ami vele történt, nem hagyja annyiban. S mivel találja magát szemben, ha elmondja, mi történt? Azzal, hogy ő hazudik, amúgy is egy „könnyűvérű" teremtés, és egyebek. A Jobbik vezetése csak papol az erkölcsről, de – sajnos, kiderült – nem úgy élnek" - mondta V. Anita, aki néhány részletet elárult a bűncselekményről.

„Ha Gyüre Csaba nem lett volna ott, biztos, hogy megerőszakolt volna” – részlet Célpont című műsorunkból.

"Az elkövető az ottani regionális igazgatóval becsalatott a szobába, becsukta a regionális igazgató mögöttem az ajtót, s az elkövető már rántott is be a vécébe, készen állva a közösülésre. Ha Gyüre Csabának nem szólok amikor a szoba felé mentem, hogy majd jöjjön utánam, s nem tör be a szobába engem kiszabadítani, akkor a fizikai erőfölényével megerőszakol az elkövető.

Több nő volt a helyszínen, bár jelentősen több férfi. A társaság nagy részét nem is ismertem, mert ugyan jobbikos rendezvénynek adták elő, Földi István baráti körének volt a rendezvénye, akik közül csak a családját ismertem. Nem mondtam én semmit ott, hanem Gyüre Csabával együtt a lehető leggyorsabban eljöttünk, hogy minél hamarabb kikerüljek erről a bűntanyáról. Bár az is igaz, hogy úgysem sokan értettek volna belőle bármit is, hiszen majdnem mindenki nagyon részeg volt.

– Sokat ivott a támadó is, de elég jól bírja az alkoholt. Pontosan tudta, mit csinál. Ő hívott fel jó párszor másnap reggeltől délutánig úgy, hogy sem előtte, sem azóta soha nem hívott fel engem. Egyik hívással azt kérdezte, tényleg tett-e ilyet, a másik hívással fenyegetett, hogy el ne mondjam senkinek. A harmadik hívásnál sírdogált, hogy talán nem volt magánál. Egyet nem tett, hogy bocsánatot kért volna."

„Beszorított a wc-be, és a kezembe tette a nemi szervét”

Interjút adott a Borsnak is V. Anita, akit az azóta hírhedtté vált, decemberi disznóvágáson állítása szerint megpróbált megerőszakolni a párt egyik politikusa, Földi István. A nő elmondása alapján jogilag megvalósult a nemi erőszak:

felelőssége teljes tudatában állítja, Földi elővette a nemi szervét, és a kezébe nyomta.

Jakab Péter és kabinetfőnöke szintén részt vett az eseményen, mégsem léptek közbe: a pártelnök olyan részeg volt, hogy majdnem összeesett, párja pedig állítólag azt sem hallotta meg, amikor az áldozat a táncparketten közvetlenül mellette kiabált az erőszaktevővel, aki mindenki szeme láttára fogdosta őt.

Blikk alapján Origo, Bors

Célpont a Jobbikról

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Büszke lehet Európai Parlamenti munkájára a magyar baloldal?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!