2022. 11. 26. Szombat Virág napja
Jelenleg a TV-ben:

2x2 néha öt

Következik:

Poltikai hobbista 21:10

Belföld

Újabb óvodát fertőtlenítettek a honvédség katonái

Kőbánya legnagyobb óvodáját fertőtlenítették a honvédség katonái.

  • Újabb óvodát fertőtlenítettek a honvédség katonái

Az intézmény két telephelyének összesen 12 csoportszobáját ózongenerátoros fertőtlenítővel tették vírusmentessé, valamint alkoholos fertőtlenítő-folyadékkal tisztították meg a vizes blokkokat és mosdókat.

A Magyar Honvédség ezredese híradónknak elmondta: a katonák a járvány első és második hulláma alatt is részt vettek a védekezésben.

Miklovic János hozzátette: a katonák a fertőtlenítési munkák mellett a kórházak életében is ott vannak, miközben védik az ország határait is.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!