2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Magyarország élőben 08:30

Belföld

Újabb nógrádi szál Cseh Katalinék céghálója ügyében

Újabb olyan céget szúrt ki a PestiSrácok, ahol Cseh Katalinék pályázati ígéretei ellenére, eddig semmi sem történt.

A hálóba tartozó egyik céget, a Mondat Kft.-t, azaz annak egyik újabb fióktelepét Vanyarcon, a falu határában, szinte az erdőben találta meg a stáb. Ez szintén egy olyan hátrányos helyzetű térség, ahol magasabb intenzitású uniós támogatás nyerhető. Ez a cég bukkant fel a Cseh Katalin-botrány szécsényi szálában is, ott, ahol a cégháló tagjai másfél milliárdot nyertek, de a beígért fejlesztésnek semmi nyoma. Ez utóbbi ügyben a helyi Fidesz feljelentést tett, a NAV és az OLAF pedig vizsgálatot indított Cseh Katalin - uniós pénzeket is érintő - zűrös ügyei miatt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Meggyújtották az első gyertyát hanuka alkalmából

Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte a hazai zsidóságot. 2021. november 28.

Célpont: Cápák és jutalékok

A Hír TV oknyomozó riportműsorának első részében Karácsony Gergely és körének botrányairól, az ingatlanmutyikról és a BKV buszbeszerzési tenderéről rántottuk le a leplet. A továbbiakban a koronavírus-járvány negyedik hullámát vettük górcső alá. Műsorvezető: Gáll Csongor. 2021. november 28.

Áldott adventet kíván Orbán Viktor

Áldott adventet kíván a miniszterelnök is Facebook oldalán. Orbán Viktor azt írja: idén is több százezer levelet kapott és a legkisebbek is írtak. Arra is válaszol a videóban, hogy el tudja-e intézni, hogy legyen hó karácsonykor? Azt mondta: megpróbálta, de eddig még nem sikerült. 2021. november 28.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!