2021. június 13.,
vasárnap, Antal, Anett napja

Újabb mélyrepülés a Jobbik nemzetárulási folyamatában

2021. május 17., hétfő 17:12

Újabb mélyrepülés a jobbikos nemzetárulás folyamatában az, hogy támogatják a DK-s Varju Lászlót Újpesten - mondta a HírTV-nek a volt jobbikos országgyűlési képviselő.

Gaudi-Nagy Tamás úgy fogalmazott: a jobbik 2014-ig egy nemzeti érdekeket támogató párt volt, amelynek egyik ősellensége épp Gyurcsány Ferenc volt, aki a 2006-os események miatt még szemkilövetőnek nevezett.

Viperával verték, gumilövedékekkel és könnygázgránáttal lőtték a Fidesz gyűlésről békésen hazainduló tömeget az azonosító nélküli rendőrök 2006. október 23-án.

A rendőri erőszak ellen korábban a Jobbik is tiltakozott. Mostanra azonban beálltak a Gyurcsányt mentegető Varju mögé. Varju szerint a Fidesz elleni gyűlölet mindent felülír.

Gaudi-Nagy Tamás úgy fogalmazott: megvetendő ez a folyamat, mivel a Jobbiknak épp az a gyurcsányi eszme volt az ősellensége, akikkel most szövetségre lépett.

A Jobbik által most támogatott Varju László 2019-ben a parlamentben arra is nemet mondott, hogy a trianoni békediktátum századik évfordulója a nemzeti összetartozás éve legyen.

HírTV