2022. 08. 16. Kedd Ábrahám napja
Jelenleg a TV-ben:

"Isten veled, Görgei!"

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Újabb megszorításokkal sarcolná a baloldal az embereket

A háborús infláció korában a baloldal újabb és újabb terhet tenne az emberekere - mondta Dömötör Csaba hétfőn az Országgyűlésben.

  • Újabb megszorításokkal sarcolná a baloldal az embereket

Ismét dugódíjat és megszorítást követelt az LMP. Fotó: MTI/BELICZAY LÁSZLÓ

Mind a Belvárost, mind a külső részeket érintő dugódíjra tett javaslatot Bakos Bernadett napirend előtti felszólalásában. Az LMP országgyűlési képviselője szerint nagy baj, hogy a hazai kőoaljimport 70 százaléka Oroszország felől érkezik, valamint a kormány a hibás a Budapest környékén lévő települések terjeszkedése miatt.

Dömötör Csaba minderre azt válaszolta, a baloldal támadja az infrastrukturális beruházásokat és az otthonteremtési programot. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint osztályharcos módon áll az LMP a közlekedéshez.

- Nagyon nem jó irány, hogy a háborús infláció korában a baloldal újabb és újabb terhet tenne az emberekere.   

Dömötör szerint az LMP egyáltalán nem kérte ki az emberek véleményét azokról a javaslatokról, amiket előadnak. Ha szeretnének valamit tenni Budapest élhetőségéért, akkor szólítsák fel Karácsonyt, hogy számolja fel a budapesti közlekedési káoszt - tette hozzá. Az államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy három éve nem történt volna semmi Budapesten, ha csak Karácsonyon múlott volna.

- Nem hagyjuk, hogy Budapest a baloldali kudarcpolitika áldozata legyen.

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!