2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Egy döntő pillanat - Bern, Budapest 1954.

Következik:

Napindító 04:00

Belföld

Újabb gyanús ingatlaneladások

Vádemelést javasol a rendőrség tíz újabb, Andrássy úti palota eladásának ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csaknem 1,9 milliárd forint vagyoni hátrány okozásával gyanúsítja a volt szocialista–szabad demokrata városvezetést a 2000-es évek eleji ingatlaneladások miatt. Az ügynek 24 gyanúsítottja van, többek között Hegedűs Károly és Lázi Ferenc egykori szocialista képviselők, Tóth György egykori és jelenlegi MSZP-s önkormányzati képviselő, és a szintén szocialista Hatvani Csaba. A közlemény szerint az ügyben a három volt jegyző, valamint több más egykori képviselő-testületi tag is érintett. Az Andrássy úti paloták eladása három ügycsoportból áll. Az elsőt 2011 decembere óta tárgyalja a bíróság – 128 milliós vagyoni hátrány okozása vádjával.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!