2023. 03. 31. Péntek Árpád napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Újabb ellenzéki támadás a „propagandisták” ellen

Újabb baloldali politikus büntetné a hazai újságírókat. Ezúttal Vadai Ágnes sújtaná a ruandai népirtást elősegítő újságírók büntetéséhez hasonló ítélettel a "propagandistákat" - legalábbis ez derült ki egy a közösségi oldalon közzétett hozzászólásából. Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára úgy reagált: ami a magyar baloldalon zajlik, az maga az anarchia.

  • Újabb ellenzéki támadás a „propagandisták” ellen

A Gyurcsány-párt politikusának szavai nem teljesen egyértelműek, hiszen nem derül ki, hogy a ruandai újságírókat ért sorozatgyilkosságokra vagy a rájuk kiszabott börtönbüntetésekre utal.

Vadai Ágnes válaszából azonban továbbra sem derül ki, hogy pontosan mi a terve az általa propagandistának vélt újságírókkal. Nem ez volt az első eset, hogy a baloldal a hazai médiamunkásokat támadta.

A Momentum elnöke élő Facebook-videójában jelentette ki, hogy eltiltaná foglalkozásuktól a jobboldali újságírókat, akiket ő egyébként "propagandistáknak" vél. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában azonban zavarba jött, amikor a Földi-Kovács Andrea műsorvezető megkérdezte tőle, hogy őt megfosztaná-e munkájától, ha hatalomra kerülne.

Az ellenzéki összefogás vezetője, Gyurcsány Ferenc is kifogásolható kijelentéseket tett korábban. A bukott miniszterelnök kirúgással és vagyona elkobzásával fenyegette meg a Nemzeti Színház igazgatóját, Vidnyánszky Attilát.

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán azt írta, idézem: Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.

Kovács Zoltán szerint semmilyen konzisztenciája nincs annak, amit az ellenzék tesz és mond. Az államtitkár hozzátette: nehéz felfogni, hogy ezeknek az embereknek mi a jövőképe.

A Kovács Zoltánnal készült teljes beszélgetést ma este a 21 órai hírek után láthatják a Bayer showban, itt a HírTV-n.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szili Katalin csatlakozik a KDNP-hez

Szili Katalin csatlakozik a KDNP-hez

Szili Katalin miniszterelnöki főtanácsadó Kereszténydemokrata Néppártba (KDNP) történő belépését jelentette be a kisebbik kormánypárt elnöke pénteken Budapesten.
A tavaszi szünetben is ingyen utazhatnak az alsó tagozatos diákok Kajla útlevelükkel

A tavaszi szünetben is ingyen utazhatnak az alsó tagozatos diákok Kajla útlevelükkel

Április 6. és 11. között minden gyerek, aki a jegyvásárlás során felmutatja pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és személyazonosításra alkalmas igazolványát, korlátlan számban díjmentesen utazhat a MÁV-Start, a Volánbusz és a GYSEV belföldi helyközi járatain - jelentette be Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő pénteken, a budapesti Déli pályaudvaron tartott sajtótájékoztatón.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!