2021. 10. 19. Kedd Nándor napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Újabb ellenzéki támadás a „propagandisták” ellen

Újabb baloldali politikus büntetné a hazai újságírókat. Ezúttal Vadai Ágnes sújtaná a ruandai népirtást elősegítő újságírók büntetéséhez hasonló ítélettel a "propagandistákat" - legalábbis ez derült ki egy a közösségi oldalon közzétett hozzászólásából. Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára úgy reagált: ami a magyar baloldalon zajlik, az maga az anarchia.

A Gyurcsány-párt politikusának szavai nem teljesen egyértelműek, hiszen nem derül ki, hogy a ruandai újságírókat ért sorozatgyilkosságokra vagy a rájuk kiszabott börtönbüntetésekre utal.

Vadai Ágnes válaszából azonban továbbra sem derül ki, hogy pontosan mi a terve az általa propagandistának vélt újságírókkal. Nem ez volt az első eset, hogy a baloldal a hazai médiamunkásokat támadta.

A Momentum elnöke élő Facebook-videójában jelentette ki, hogy eltiltaná foglalkozásuktól a jobboldali újságírókat, akiket ő egyébként "propagandistáknak" vél. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában azonban zavarba jött, amikor a Földi-Kovács Andrea műsorvezető megkérdezte tőle, hogy őt megfosztaná-e munkájától, ha hatalomra kerülne.

Az ellenzéki összefogás vezetője, Gyurcsány Ferenc is kifogásolható kijelentéseket tett korábban. A bukott miniszterelnök kirúgással és vagyona elkobzásával fenyegette meg a Nemzeti Színház igazgatóját, Vidnyánszky Attilát.

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán azt írta, idézem: Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.

Kovács Zoltán szerint semmilyen konzisztenciája nincs annak, amit az ellenzék tesz és mond. Az államtitkár hozzátette: nehéz felfogni, hogy ezeknek az embereknek mi a jövőképe.

A Kovács Zoltánnal készült teljes beszélgetést ma este a 21 órai hírek után láthatják a Bayer showban, itt a HírTV-n.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megszavazták Szabó Tímea büntetését

A szavazás után a képviselő felállt a helyén, egy fehér pólót viselt, amelynek ugyanaz volt a mintája, mint amilyen molinó miatt megbüntették. 2021. október 19.

Varga Judit: A magyar kormány kiáll a lengyel alkotmánybíróság határozata mellett

Emlékeztetett: Magyarországot a gyermekvédelmi törvény miatt, Lengyelországot pedig azért támadják, mert gátat szab a lopakodó uniós hatáskörbővítésnek. 2021. október 19.

4,4 milliárd euróért vásárolná vissza a Liszt Ferenc repülőteret a kormány

A Világgazdaság információi szerint 4.4 milliárd euróért vásárolná meg a Budapest Airportot a magyar kormány. 2021. október 19.

Legfrisebb híreink

Emelkedett az alapkamat

A monetáris tanács a kamatemelési ciklust addig folytatja, ameddig az inflációs kilátások fenntartható módon a jegybanki célon stabilizálódnak, és az inflációs kockázatok a monetáris politika időhorizontján újra kiegyensúlyozottá válnak.

Harc az éhezés ellen

Tartós élelmiszereket gyűjtenek a Miskolci Egyetem hallgatói az Egyetemek harca az éhezés ellen című programban.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!