2022. 07. 05. Kedd Emese, Sarolta napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Újabb ellenzéki támadás a „propagandisták” ellen

Újabb baloldali politikus büntetné a hazai újságírókat. Ezúttal Vadai Ágnes sújtaná a ruandai népirtást elősegítő újságírók büntetéséhez hasonló ítélettel a "propagandistákat" - legalábbis ez derült ki egy a közösségi oldalon közzétett hozzászólásából. Kovács Zoltán, a nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára úgy reagált: ami a magyar baloldalon zajlik, az maga az anarchia.

A Gyurcsány-párt politikusának szavai nem teljesen egyértelműek, hiszen nem derül ki, hogy a ruandai újságírókat ért sorozatgyilkosságokra vagy a rájuk kiszabott börtönbüntetésekre utal.

Vadai Ágnes válaszából azonban továbbra sem derül ki, hogy pontosan mi a terve az általa propagandistának vélt újságírókkal. Nem ez volt az első eset, hogy a baloldal a hazai médiamunkásokat támadta.

A Momentum elnöke élő Facebook-videójában jelentette ki, hogy eltiltaná foglalkozásuktól a jobboldali újságírókat, akiket ő egyébként "propagandistáknak" vél. A Hír TV Magyarország élőben című műsorában azonban zavarba jött, amikor a Földi-Kovács Andrea műsorvezető megkérdezte tőle, hogy őt megfosztaná-e munkájától, ha hatalomra kerülne.

Az ellenzéki összefogás vezetője, Gyurcsány Ferenc is kifogásolható kijelentéseket tett korábban. A bukott miniszterelnök kirúgással és vagyona elkobzásával fenyegette meg a Nemzeti Színház igazgatóját, Vidnyánszky Attilát.

Gyurcsány Ferenc közösségi oldalán azt írta, idézem: Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek.

Kovács Zoltán szerint semmilyen konzisztenciája nincs annak, amit az ellenzék tesz és mond. Az államtitkár hozzátette: nehéz felfogni, hogy ezeknek az embereknek mi a jövőképe.

A Kovács Zoltánnal készült teljes beszélgetést ma este a 21 órai hírek után láthatják a Bayer showban, itt a HírTV-n.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Kapcsolódó tartalmak

Teljesen kiszáradt egy horgásztó Bicsérden

Teljesen kiszáradt egy horgásztó a Baranya megyei Bicsérden. A terület kedvelt kirándulóhely, közösségi tér volt. Az önkormányzat új funkciót keres a kiszáradt meder hasznosítására
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!