2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Újabb csalásgyanús fotó került elő Karácsonyék kampánycsapatáról

A hír-portálnak egy felháborodott olvasó küldte azt a fényképet, amelyen Szücs Balázs párbeszédes képviselő-jelölt egyik aktivistája, az egyik ajánló-ívről a másikra másolja az adatokat. A Párbeszéd a Hír TV-nek nem akart nyilatkozni, a Fidesz szerint viszont újabb bűncselekmény gyanúját veti fel a fotó.

  • Újabb csalásgyanús fotó került elő Karácsonyék kampánycsapatáról

Karácsony Gergelyék Erzsébetvárosban is választási csalást követhettek el - írja az Origo. A portál egy fotót is közzétett, amit az egyik olvasójától kapott. Ezen az látszik, hogy Szücs Balázs párbeszédes képviselőjelölt aktivistája az egyik ajánlóívről a másikra másol adatokat. A fotóról szerettük volna megkérdezni Szűcs Balázst is, de nekünk nem akart nyilatkozni. Beszélt viszont a 24. hu-nak. Nekik azt mondta, hogy a képet ő készítette, de semmi törvénytelent nem követtek el, csak az aláírásokat és a személyi számokat ellenőrizték.

Karácsony Gergely párttársa azonban arról nem beszélt, hogy miért és hogyan tudták ellenőrizni a személyi számokat és a szignókat.

A Fidesz budapesti szóvivője azt mondta: az újabb fotó bűncselekmény gyanúját veti fel, az ajánlóíveken szereplők személyes adatait tilos adatbázis létrehozására használni, vagy lemásolni.

Zsigmond Barna Pál hozzátette: a botrányban érintett képviselőjelöltektől elvárják, hogy visszalépjenek.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!