2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Újabb akciót tartottak a rendőrök

Az illegális gyorsulási versenyek és az ittas vezetés visszaszorítására tartottak akciót a rendőrök Budapest több kerületében - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

  • Újabb akciót tartottak a rendőrök

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a rendőrök a közterület-felügyelettel, a polgárőrséggel és a közlekedési hatóság munkatársaival együttműködve szombat éjjel 472 autót és utasát ellenőrizték Újpesten és a XV. kerületben. A rendőrök 23 esetben helyszíni bírságot szabtak ki, 14 autós ellen pedig szabálysértési feljelentést tettek.

Az ellenőrzés kiterjedt a gépjárművek műszaki állapotára, a sofőrök ittasságára és a biztonsági öv használatára. Vizsgálták az autók engedély nélküli átalakítását, és azt, hogy a jármű a körözési rendszerben szerepel-e.

Emellett a III. kerületi rendőrök az ittas járművezetők kiszűréséért és a közlekedési balesetek megelőzéséért Óbudán 550 sofőrt ellenőriztek, közülük kettőt előállítottak ittas járművezetés miatt.

A BRFK visszatérő ellenőrzéssel a jövőben is kiemelt figyelmet fordít a "jogellenes gyorsulási futamok" visszaszorítására - írták a közleményben.

A fővárosban legutóbb tavaly novemberben volt hasonló akció.

 

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!