2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:45

Belföld

Új távlatok nyílnak a hazai mentésszervezésben

A hazai mentésszervezésben új távlatok nyílnak a Dyntell és az OMSZ közös projektje segítségével - jelentette be az Országos Mentőszolgálat főigazgatója. Csató Gábor elmondta: az öntanuló mesterséges intelligencia alkalmazásával egyre pontosabb előrejelzés segíti majd a mentők munkáját. Hozzátette: a Dyntell komplex adatelemző rendszere a betegszállítási feladatokat négy hétre, az életmentési feladatokat pedig havi és heti bontásban jelzi előre. A debreceni családi tulajdonú vállalat fejlesztését első alkalommal használják az üzleti szférán kívül az emberi életek megmentésére.

  • Új távlatok nyílnak a hazai mentésszervezésben

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!