2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Tüttő Kata nem tud és nem akar Mesterházyval együtt dolgozni

Nem tud, és nem is akar Mesterházy Attilával együtt dolgozni – erről beszélt Tüttő Kata a Klikk Tévének. Az MSZP-s főpolgármester-helyettes kijelentette: ha a tisztújítás során Mesterházyt választják társ-elnöknek, ő visszalép minden jelöltségétől. Azzal a hírrel kapcsolatban, hogy néhány napja az MSZP feloszlatta az összes Pest megyei szervezetét, amelyek jelentős része támogatta volna a korábbi párt-elnököt a tisztújításon, a politikus azt mondta: ezt közösség-ellenes tevékenységüknek köszönhetik ezek a szervezetek, és hozzátette: ennek már évekkel ezelőtt véget kellett volna vetni.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!