2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Vetítő

Következik:

Televíziós vásárlási műsorablak 03:00

Belföld

Tüttő Kata a Hír TV-vel nem osztja meg az álláspontját

Nem válaszolt a Hír Televízió önkormányzati választásokkal kapcsolatos kérdéseire Tüttő Kata, a szocialisták fővárosi frakcióvezető-helyettese.

Azt is megkérdeztük, hogy le kell-e mondania Kunhalmi Ágnesnek, a szocialista párt budapesti elnökének, ha a volt pénzügyminiszter, aki saját pártja, a Modern Magyarország Mozgalom jelöltjeként indul, leszerepel október 12-én.

Riporter:  Ön is indult a fővárosi vezetői posztért az MSZP-ben, hogyhogy nincsen álláspontja se Kunhalmi Ágnesről, se Tóbiás Józsefről, se az önkormányzati választásokról?
Tüttő Kata: Nekem mindenről van álláspontom, és azokkal fogom megosztani, akikre tartozik. De a Hír TV munkatársaival, ne haragudjon, nem szívesen.
Riporter:  És a Hír TV nézőivel?
Tüttő Kata: A Hír TV nézőivel bármikor, ha az utcán megkeresnek, meg szoktak keresni egyébként, merthogy mindennap kitelepülök, mint kerületi polgármesterjelölt a Hegyvidéken, úgyhogy naponta több száz emberrel találkozom, és elég sokan közülük a Hír TV nézői, bármikor örömmel állok a rendelkezésükre a témában.
Riporter:  És a Hír TV-n keresztül a Hír TV nézőivel?
Tüttő Kata: Egy élő adásban még csak-csak, de egy összevágott felvételen nem szívesen.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!