2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Tüntetés és ételosztás – megnyílt Vajna Timi fánkozója

2016. október 14., péntek 16:42, frissítve: péntek 17:55

Elitellenes tiltakozók és hajléktalanok is kaphattak Vajna Tímea fánkjából.

A filmügyi biztos felesége ugyanis ingyenkosztot ígért a férje televíziójában is beharangozott falatozója megnyitóján. Vajnáné nem volt ott a köznép számára meghirdetett eseményen, viszont celeb ismerőseinek már korábban tartott egy zártkörű nyitó bulit.

Már egy órával a nyitás előtt Vajna Tímea fánkozója előtt ácsorogtak az emberek. Ingyen kapott egy sütit az, aki lájkolta a filmügyi biztos feleségének legújabb üzletét. Végül azonban mindenkinek adtak az édességből, több mint ezer darab ingyenfánkkal készültek.

Andy Vajna és Vajna Tímea nem jelentek meg az üzlet megnyitóján, úgy tűnt, azonban az emberek nem is hiányolták őket.

Egy nutellás fánk 520 forintba kerül, de a sima vaníliásért is majdnem 400 forintot kér Vajna Tímea. Sokan drágának tartják az édességekért elkért összegeket.

Az MSZP is ingyenfánkkal készült a megnyitóra.  Az állami kölcsönökből tévécsatornát vásárló Andy Vajna ellen tiltakoztak.

„Miközben a kórházak egy részében napi gondot jelent egy vajas zsömle biztosítása is, azt látjuk, hogy az új oligarcha 2010 óta utcáról utcára felvásárolja a belvárost” – nyilatkozta Szaniszló Sándor, a párt fővárosi képviselője.

A most megnyílt „Mr. Funk” székhelye egyébként a Vigadó utca 5. szám alatt van, ott, ahol Andy Vajna legtöbb érdekeltsége is megtalálható.

Vajna Tímea jelenleg 5 cégben érdekelt, ezek közül kettő veszteséges. A gyémántkereskedelemmel foglalkozó Dorottya Diamond Palace Kft. mérlege mínusz 70 millió forint lett.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!