2021. 10. 23. Szombat Gyöngyi napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk - Olvasunk a sorok között

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Trükkös fogadásokkal próbálkoztak, most vádat emeltek ellenük

A Nagykátai Járási Ügyészség vádat emelt három férfi ellen, akik a fogadásokat felvevő alkalmazottakat megtévesztve kívántak pénzhez jutni.

A vádirat szerint az elkövetők módszere az volt, hogy pár perccel az adott sporteseményre lejáró fogadási határidő előtt akartak nagy összegű tétet feltenni különböző a fogadóhelyeken. Miután az üzletek alkalmazottjai rögzítették a fogadást, az adott boltban eljáró elkövető közölte, hogy rossz pénztárcát hozott magával, amiben nincs pénz.

Ezután látványosan telefonálni kezdett állítólagos édesapjának, de a hívást egy társa fogadta. A beszélgetés során kérte az elkövető, hogy édesapja hozza oda neki a másik pénztárcát, amiből kifizeti a rögzített fogadást. Mindezzel csak azt kívánták elérni, hogy az időt húzzák, és az alkalmazott már ne tudja törölni a tétet a fogadás határidejének lejárta előtt. Az elkövetők az esetleges nyereményből fizették volna ki az alaptétet is.

A három férfi felváltott szereposztásban, 2019 szeptemberében Tápiószentmártonban, Csévharaszton, Felsőzsolcán, Ónodon lévő fogadóhelyeket károsított meg, összesen több mint ötszázezer forinttal. Az ügyben az elkövetők ellen több rendbeli, kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette miatt emelt vádat a Nagykátai Járási Ügyészség.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Békemenet és Orbán Viktor ünnepi beszéde – élőben a HírTV műsorán

A közvetítés a HírTV-n 13 óra 30 perctől, a csatorna Facebook- és YouTube oldalán pedig 13 órától kezdődik. Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök ünnepi beszédét is élőben közvetítjük. 2021. október 23.

Nem beszélt a DK a 15 évvel ezelőtt történtekről a párt születésnapi ünnepségén

Gyurcsány Ferenc a 15 évvel ezelőtti eseményeket feldolgozó Elk*rtuk című filmet is bírálta pártja rendezvényén. 2021. október 23.

Meggyalázott demokrácia - kerítéskiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumban

Meggyalázott demokrácia címmel nyílt fotókiállítás a Magyar Nemzeti Múzeumnál. 2021. október 23.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!