2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Tréfásnak szánt táblákkal harcol a gyorshajtók ellen a Kétfarkú Kutya Párt + videó

A Nógrád vármegyei Berkenyén az eddig független alpolgármester már bejelentette, hogy a Kutyapárt támogatásával indul újra a választáson képviselő-jelöltként. Székely András ezzel párhuzamosan olyan, "Veszélyes Gyerekek" feliratú táblákat helyezett ki a község játszótere és óvodája közelében, amelyen a piktogramok fejrészét töklámpások helyettesítik.

  • Tréfásnak szánt táblákkal harcol a gyorshajtók ellen a Kétfarkú Kutya Párt + videó

A község alpolgármestere szerint a táblák viccesek, és csupán a gyorshajtók ellen helyezte ki őket.

Ez természetesen csak egy vicc, semmi más célja nincs, mint hogy felhívja a figyelmet, és tényleg egy kicsit jobban odafigyeljenek, mert sajnos a sebességkorlátozó táblák hiába vannak kint, nem tartják be, hiába van bármilyen figyelemfelhívás, hiába volt erről nagyon sokszor szó, nem tartják be, úgyhogy ezért ez egy jó ötletnek tűnt

- nyilatkozta Székely András.

Kevésbé tartotta jó ötletnek a táblák kihelyezését Berkenye független polgármestere, German József. Szerinte helyettese átlépett egy vonalat, és bevitte a pártpolitikát a településre.

A táblák kihelyezése törvénytelen is, mivel a jogszabály szerint tilos közúti jelzésen, annak tartóelemén, olyan jelet, feliratot vagy tárgyat elhelyezni, amely nem kapcsolódik a jelzés céljához.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Szijjártó Péter: a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz + videó

Az idei európai parlamenti (EP) választáson újra döntést kell hozni a háború vagy béke kérdésében, márpedig a béke színe a narancs, a béke neve Fidesz - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten a Fidesz kampánynyitó rendezvényén.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!