2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Továbbra is hallgat a kispesti botrány kulcsfigurája

Továbbra is hallgat a kispesti korrupciós botrányról Gajda Péter szocialista polgármester. A Hír TV-nek egy koronatanú megerősítette, hogy a kerületben több korrupciós ügyeletben is érintettek lehetnek a városvezetők.

  • Továbbra is hallgat a kispesti botrány kulcsfigurája

Informátor című műsorunk pénteken mutatta be azt a férfit, aki aki a kispesti társaság sofőrjeként a belső kör tagja volt megerősítette a Hír TV birtokába jutott hang és képanyagok hitelességét és azok valóságtartalmát.

Kispest szocialista polgármestere, napok óta nem ad interjút a Hír TV-nek.

Ferencváros ellenzéki támogatású független polgármestere szerint mindenkinek el kell számolnia a tetteivel.

Gajda Péter párttársát napok óta nem érdekli az újabb kispesti botrány. Zugló polgármestere, továbbra is Gajdának hisz.

A botrányok miatt a városrész LMP-s képviselője egy tényfeltáró bizottságot hívott össze, ám a koronavírus miatt ez nem működött. Ferenczi István szerint most nem vizsgálni kell az ügyet, hanem új választásra van szükség.

A csaknem egy éve tartó korrupciós botránynak nincs következménye a baloldalon. Lackner Csaba – igaz már függetlenként – de továbbra is a kerület önkormányzati képviselője. Gajda Péter viszont korábban kijelentette, hogy nem fog lemondani a polgármesteri székéről.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!