2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 20:55

Belföld

Tovább javul a kistelepülésen élők helyzete

A kistelepüléseken élők életminőségének javítása a Magyar Falu Program célja - jelentette ki Gyopáros Alpár a Baranya megyei Baksán. A Modern Települések Fejlesztésért felelős kormánybiztos a tavaly indult program 2020-as pályázati lehetőségeiről tartott fórumot.

  • Tovább javul a kistelepülésen élők helyzete

Baksán 800-an laknak. A település önkormányzata egészségügyi fejlesztésre pályázik az idei Magyar Falu Programban.

Baranya 4-es számú országgyűlési választókerületéhez 176 település tartozik, túlnyomó többségük kis lélekszámú falu. A kizárólag hazai forrásból megvalósuló Magyar Falu Program most számukra is fejlődési lehetőséget biztosít.

2020-ban a programra minimum 150 milliárd forint áll rendelkezésre. Falusi Csokra, útfelújításokra és életminőség javító beruházásokra eddig is lehetett pályázni, idén a lehetőségek köre a helyi civil szervezetek támogatásával bővült

Gyopáros Alpár hozzátette: újdonság az is, hogy a civil szervezetek a rendezvények, programok szervezése mellett eszközbeszerzésre vagy ingatlan vásárlásra is pályázhatnak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!