2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Mi svábok, mindig jó magyarok voltunk 11:00

Belföld

Tovább folytatódik a baloldali belharc Egerben

Dúl a baloldali belharc Egerben. Kitennék ugyanis a helyi balliberálisok frakciójukból a volt jobbikos Mirkóczki Ádám polgármestert. Erre azért kerülhet sor, mert a városvezető korábban egy interjúban úgy fogalmazott: a Jobbik kommunikációja proli, a Momentum pedig visszataszító. Mirkóczki arról is beszélt, hogy megőrül attól, amikor ellenzéki oldalról olyanokat hall, hogy Európai Egyesült Államok, alapjövedelem, négynapos munkahét, vagy genderelmélet. A baloldali pártok helyi képviselői most azzal támadják Mirkóczkit, hogy cserbenhagyta a szavazóit.

  • Tovább folytatódik a baloldali belharc Egerben

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!