2020. március 28.,
szombat, Gedeon, Johanna napja

Tóth: Senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t

Hír TV

2020. február 21., péntek 17:02

Senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t - jelentette ki a párt elnöke annak kapcsán, hogy az MSZP két fővárosi kerületi polgármestere, Kiss László és Szaniszló Sándor bejelentette: átlépnek a DK-ba. Tóth Bertalan szerint a két polgármester hátba szúrta a szocialistákat, és nem is nyertek volna, ha az MSZP nem áll mögöttük és nem dolgozik értük. A szocialisták elnöke úgy fogalmazott: etikátlan és a közös ellenzéki politikát sem segíti, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját.

"A DK tudja biztosítani azt a hátteret, amellyel bizonyosan kimondhatom azt, hogy a 100 ezer embernek tett választási ígéreteinket teljesíteni tudjuk"

-így magyarázta az MSZP 18. kerületi polgármestere, azt hogy miért fordít hátat a szocialistáknak és a 3. kerület vezetőjével együtt miért ül át Gyurcsány Ferencék pártjába.

Nem ők az egyetlenek akik az elmúlt időben otthagyták az MSZP-t. Szanyi Tibor és Botka László mellett Trippon Norbert újpesti alpolgármestere is távozott utóbbi szintén a DK-ban kötött ki, ahogy a teljes 4. kerületi szocialista szervezet is.

A DK szóvivője az ATV-ben azt mondta: nem lenne meglepve, ha más politikusok is átlépnének a pártjába.

A közös ellenzéki politikát nem segíti az, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját-üzente az MSZP elnöke.

Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke ugyanakkor azt mondta: támadás alatt áll az MSZP és ha nem figyelnek akár meg is semmisülhetnek.

 

Szaniszló: A DK tudja biztosítani a hátteret az ígéreteink meg megtartásához

Hír TV