2024. 05. 19. Vasárnap Ivó, Milán napja
Jelenleg a TV-ben:

Láncreakció

Következik:

Vezércikk 05:00

Belföld

Tóth: Senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t

Senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t - jelentette ki a párt elnöke annak kapcsán, hogy az MSZP két fővárosi kerületi polgármestere, Kiss László és Szaniszló Sándor bejelentette: átlépnek a DK-ba. Tóth Bertalan szerint a két polgármester hátba szúrta a szocialistákat, és nem is nyertek volna, ha az MSZP nem áll mögöttük és nem dolgozik értük. A szocialisták elnöke úgy fogalmazott: etikátlan és a közös ellenzéki politikát sem segíti, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját.

  • Tóth: Senki sem tekintheti lábtörlőjének az MSZP-t

"A DK tudja biztosítani azt a hátteret, amellyel bizonyosan kimondhatom azt, hogy a 100 ezer embernek tett választási ígéreteinket teljesíteni tudjuk"

-így magyarázta az MSZP 18. kerületi polgármestere, azt hogy miért fordít hátat a szocialistáknak és a 3. kerület vezetőjével együtt miért ül át Gyurcsány Ferencék pártjába.

Nem ők az egyetlenek akik az elmúlt időben otthagyták az MSZP-t. Szanyi Tibor és Botka László mellett Trippon Norbert újpesti alpolgármestere is távozott utóbbi szintén a DK-ban kötött ki, ahogy a teljes 4. kerületi szocialista szervezet is.

A DK szóvivője az ATV-ben azt mondta: nem lenne meglepve, ha más politikusok is átlépnének a pártjába.

A közös ellenzéki politikát nem segíti az, ha valaki az MSZP kifosztására építi személyzeti politikáját-üzente az MSZP elnöke.

Mesterházy Attila, az MSZP korábbi elnöke ugyanakkor azt mondta: támadás alatt áll az MSZP és ha nem figyelnek akár meg is semmisülhetnek.

 

Szaniszló: A DK tudja biztosítani a hátteret az ígéreteink meg megtartásához

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!