2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 20:30

Belföld

Törvénytelenül korlátozta az egri polgármester az önkormányzati képviselőket

Törvénytelenül korlátozta az egri polgármester az önkormányzati képviselők jogait- mondta ki a Heves megyei kormányhivatal. A hivatal azért indított vizsgálatot Mirkóczki Ádámmal szemben, mert nem engedte a fideszes önkormányzati képviselőket előterjesztést tenni, nem tűzte napirendre a fejlesztéseket. A Fidesz egri frakció-vezetője szerint az állásfoglalás világos: egy polgármester nem döntheti el egymaga, hogy miről tárgyaljon a közgyűlés.

  • Törvénytelenül korlátozta az egri polgármester az önkormányzati képviselőket

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!