2023. 11. 28. Kedd Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Törvényt szegne Dobrev Klára

Megszegné a demokratikusan elfogadott törvényeket Dobrev Klára, ha ő lenne a miniszterelnök 2022-ben – ez derül ki a DK-s politikus Indexnek adott interjújából.

  • Törvényt szegne Dobrev Klára

Gyurcsány Ferenc felesége azt mondta: ha csak egyszerű többségük lesz a parlamentben, akkor sem fogják kötelezőnek tekinteni azokat a kétharmados szabályokat, amelyek szerintük akadályozzák - ahogyan fogalmazott - a demokratikus népakarat megnyilvánulását.

Abban az esetben, ha 2022-ben megnyerjük a választást, még ha egyszerű többségünk is van a parlamentben, azokat a kétharmados szabályokat, amelyek akadályozzák a demokratikus népakarat megnyilvánulását, nem fogjuk az országra nézve kötelezőnek tekinteni. Ugyanígy járunk majd el a megválasztott tisztviselőkkel szemben is, egyszerűen nem fogjuk legitimnek tekinteni a legfőbb ügyészt vagy a médiatanács tagjait. Jövő áprilistól békét kell teremteni az országban, de ahhoz, hogy béke legyen, először erőre van szükség

- mondta Dobrev Klára az Indexnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Botrány a Katonában: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

Botrány a Katonában: bűncselekmény lehet a Gyurcsány-pártnak adott kedvezmény

Bűncselekmény lehet a Demokratikus Koalíció tagjainak adott kedvezmény – mutatott rá az Origónak a Századvég Intézet alkotmányjogásza. Ifj. Lomnici Zoltán hozzátette: ebből is látszik, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) politikusai nem a nép emberei, és nem a választókért, hanem a választók pénzéből saját magukért dolgoznak.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!