2022. 09. 25. Vasárnap Eufrozina, Kende napja
Jelenleg a TV-ben:

Balaton retró

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Toroczkai László szibériai bérrabtartásba küldené a gyerekgyilkosokat

Ismét elővette a szibériai bérrabtartási programját Toroczkai László. A Jobbikból kivált politikus már nem csak a bűnözőket, hanem azokat a civil jogvédőket is így büntetné, akik szerinte Magyarország ellen szervezkednek. Ez szerepel a Mi Hazánk Mozgalom EP-programjában is. A szibériai bérrabtartást először a Jobbik vetette fel, még a néppártosodás előtt.

  • Toroczkai László szibériai bérrabtartásba küldené a gyerekgyilkosokat

Azokat a jogvédőket, akik Magyarország területi egységét akarják megsérteni, azokat a jogvédőket, akik rémhírterjesztést elkövetve, ami miatt, ahogy jeleztem is feljelentéseket teszünk, akik véres konfliktusokat, vagy akár polgárháborút szeretnének előidézni azoknak ugyan úgy Szibériában van a helye, mint a politikus bűnözőknek, vagy éppen a gyerek gyilkosoknak - mondta Toroczkai László.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Svenk: A Nyugati nyaralás díszbemutatóján jártunk

Nézőcsúccsal robbant be a hazai mozikba az új krimi-vígjáték, a Nyugati nyaralás. A moziról mások mellett Szervét Tibor nyilatkozik. Teniszpartnerét az egykori profi játékos, Noszály Sándor alakítja a filmvásznon. 

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!