2022. 10. 07. Péntek Amália napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Toroczkai: A Jobbik el fog tűnni a süllyesztőben

2022-ben még a Parlamentbe sem fog bejutni a Jobbik, a volt radikális párt el fog tűnni a süllyesztőben - mondta Toroczkai László a Magyar Sziget rendezvényen, Ásotthalmon. A Mi Hazánk mozgalom elnöke hozzátette: a Jobbik már az őszi önkormányzati választásokon sem mer elindulni önállóan, ezért a hatalom megszerzéséért még Gyurcsány Ferenccel és a szocialistákkal is képes közös koalícióba tömörülni.

  • Toroczkai: A Jobbik el fog tűnni a süllyesztőben

Egy éven belül a biztos, hogy a Jobbik szerepét átveszi a Mi Hazánk mozgalom. A Jobbik pedig eltűnik a süllyesztőben. - mondta a Mi Hazánk mozgalom elnöke.  

Torockai László szerint a Jobbik egy arctalan politikai párttá vált. A Mi Hazánk elnöke a Magyar Szigeten hangsúlyozta: azzal, hogy szakítottak korábbi eszmeiségükkel elárulták követőiket. Toroczkai hozzátette a teljesen eszme és ideológia nélküli Jobbikot már csak 2,7milliárd forintos pártkassza tartja életben.

Ez a Jobbik 2022-ben nem fog bekerülni a Parlamentbe. Ezt most itt nyilvánosan merem kijelenteni, hogy végük van. Ez annyira így van, hogy már az önkormányzati választásokon nem mernek elindulni Jobbikos színekben a nagy polgármesterei. Éppen a Janicsák Dávid Ózd polgármestere Márki-Zay Péter és a balliberálisok színeiben, Gyurcsányék meg a többiek színében fog indulni. - fogalmazott Toroczkai László.

Trittyán Zsolt a Betyársereg vezetője elmondta a Jobbik arculatváltása miatt sokan csalódtak a nemzeti oldalban. Így most a Mi Hazánknak és annak támogató szervezeteiknek lesz a feladatuk, hogy visszaszerezzék a nemzeti érzelmű emberek a bizalmát.

Tyitityán Zsolt, a betyársereg vezetője úgy fogalmazott:

Gulyás Marci példáját tudom felhozni. Na nem pozitív példaként, értelemszerűen. De ők nagyon ügyesen csinálnak szellemi köröket, ezt ugye partizán néven futtatják, és remekül tudják aktualizálni a kommunizmus ideológiáját napjainkba. És bizony ez nagyon veszélyes. és ez a mai fiatalok számára azért jövőbemutató, mert egyrészt ezt tisztának látják másrészt meg forradalminak.

A mai liberális világ miatt a fiataloknak teljesen eltűnt a vallási, kulturális és a nemzeti identitása-hangsúlyozta a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társelnöke.

A Magyar Sziget rendezvényén a koncertek mellett megemlékeztek Szilágyi Mihályról, a nándorfehérvári várkapitányról. A török ellen 1456-ben győzelmet arató hősnek, Magyarország volt kormányzójának szobrot emeltek Ásotthalmon.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!