2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Több városban is javult a levegő minősége

A szálló por miatti légszennyezettség az ország több pontján is alacsonabb szintet mutat - közölte a a Nemzeti Népegészségügyi Központ

  • Több városban is javult a levegő minősége

    A levegőhigiénés index rendszere négy kategóriát foglal magába: elfogadható, kifogásolt, egészségtelen és veszélyes minősítést.

   Csökkent a légszennyezettség a Sajó völgyében: veszélyesről egészségtelenre módosult a szennyezettsége Kazincbarcika, Putnok és Sajószentpéter levegőjének. Miskolc levegője továbbra is egészségtelen.

  Csupán Oszlár és Hernádszurdok levegője kifogásolt. Tegnap még tíz település - köztük Budapest - levegője volt hasonló szinten.

Fotó: Illusztráció - Shutterstock

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!