2021. 09. 27. Hétfő Adalbert napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Belföld

Több tucat holland szurkoló vizelt le egy műemlék épületet Budapesten

Csaknem egy tucat holland szurkoló vizelte le az egyik háztömb oldalát Budapesten, a Alpár és a Dózsa György út sarkánál. Az esetről egy ott lakó készített fotót. Az látszik, amint a holland drukkolók vonulnak a Dózsa György úton, majd a tömegből kiválik 10-15 férfi és a műemlék háztömb mellé állva könnyítenek magukon világos nappal, társaik pedig közömbösen elhaladnak mellettük. A fotót készítő szerint ezt azért tették, mert lenézik a magyarokat. A balliberális ellenzék most viszont hallgat, nem tartotta fontosnak, hogy felháborodását fejezze ki.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Aláírták az új, 15 éves gázszerződést a Gazprommal

Továbbra is biztosított az olcsó gáz Magyarországon – mondta Szijjártó Péter 2021. szeptember 27.

Elindul a Zöld Otthon Program

Egy hét múlva indul a Magyar Nemzeti Bank Zöld Otthon Programja az új, energiatakarékos ingatlant vásárló családok számára. 2021. szeptember 27.

Az idei Marketing Summit elegánsan helyezte fel a szakmát a felső polcra

Már a helyszínválasztás formabontó volt, hiszen a szervezők a megszorítások helyett, a minden tekintetében nishnek számító Haris Parkot választották a rendezvény otthonául. 2021. szeptember 27.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!