2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Híradó 20:00

Belföld

Több mint 160 kilométeren megerősítik a déli határszakaszt

Több mint 160 kilométeren megerősítik a déli határszakaszt, hogy ne tudjanak létrákkal átmászni a migránsok - tudta meg a köztelevízió. Naponta 6–700-an is próbálnak ezzel a módszerrel illegálisan bejutni Magyarországra. A kerítés legtetején lévő, jelenleg 40 centiméter hosszú hattyú-nyakat hosszabbítják meg egy méterrel, mindkét irányba. Egy tíz kilométeres szakaszon eddig csak élő erővel őrizték a határt, most ott is kerítés épül. Az építkezést a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága irányítja, és a fogvatartottak végzik el a munkát.

  • Több mint 160 kilométeren megerősítik a déli határszakaszt

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Apró villa 2.0

Apró villa 2.0

Dés László és volt neje Apostol utcai ingatlanjai súlyos történelmi terhet cipelnek
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!