2021. 09. 16. Csütörtök Edit napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Tiltakoznak a Magyarországon élő kínaiak Karácsony utcanévtábla-akciója miatt

Festékkel öntenék le a Magyarországon élő kínaiak Karácsony Gergely Kínát sértő utcanévtábláit. Tüntetnének is, a demonstrációt az interneten keresztül szervezik. A Kínai Kommunista Párt hivatalos lapjában arról írnak: tisztában vannak vele, hogy a Karácsony-féle ellenzéki vezetők így akarják felhívni magukra a figyelmet. A kínai külügyminisztérium szóvivője korábban megvetésre sem érdemesnek nevezte az akciót. Kínát a hongkongi tüntetések kezelése, valamint az államban élő ujgur kisebbséggel szemben elkövetett állítólagos jogsértések miatt gyakran éri kritika. A kínaiak ezért tekintik sértőnek a főpolgármester utcanévtábla-akcióját. Karácsony Gergely, a IX. kerületi polgármesterrel Baranyi Krisztinával a Fudan egyetem tervezett helye melletti utcákat nevezte át.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

A Jobbik elnöke ribilliónak nevezte a 2006-os drámai eseményeket

Megdöbbenve állnak Jakab Péter kijelentése előtt a Jobbik korábbi tagjai. Novák Előd, a párt alapítója a Magyar Nemzetnek azt mondta: 2006-ot ribilliónak nevezni a magyar ellenállás megcsúfolása. 2021. szeptember 16.

Orbán Viktor: A Gyurcsány-korszak akar visszatérni

Megtartotta évadnyitó kihelyezett frakcióülését a Fidesz–KDNP-frakciószövetség. 2021. szeptember 16.

Jelentősen nőtt az elfogott határsértők száma

Emelkedik az afgán állampolgárok aránya, és egyre intenzívebbé válik az embercsempészek tevékenysége. 2021. szeptember 15.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.

Publi Cafe - ajánló

A hétköznaponként jelentkező Publi Cafe politológusok és publicisták segítségével vizsgálja politika és a média szerepét. 20 óra 5 perctől.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!