2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Teltház volt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus második napján

  • Teltház volt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus második napján

Megtelt a Hungexpo egyik épülete a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus második napján, ugyanis Böjte Csaba tartott előadást a szeretet fontosságáról. A ferences szerzetes kiemelte: Jézus Krisztus elindította a keresztényeket egy jó úton, amin még ha néha nehéz is, de tovább kell haladni!

A világesemény keretében Csókay András idegsebész a Bazilikában tartott előadást Misszió Afrikában címmel. A szakorvos elmesélte, hogy nagyon sok támogatást kaptak, ami által rengeteg nehéz helyzetben lévő embereknek tudtak segíteni. Azt azonban hozzátette: a Jóisten nélkül ezek nem sikerülhettek volna. 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!