2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Tarlósnak a városvezetés nem kommunikációs játék

Nem ultimátumnak szánta a Figyelőnek adott interjúját, mondta Tarlós István a csaknem egymilliárd forintból felújított Rudas fürdő avatóünnepségén.

A főpolgármester az üzleti hetilapnak azt nyilatkozta, három alapfeltételt szab a kormánynak, hogy folytatni tudja a munkáját: a BKV és a fővárosi cégek finanszírozásának megoldását, valamint a 3-as metró infrastruktúrájának felújítását. Tarlós István szerint ha ezek a feltételek nem teljesülnek a választások után rövid időn belül, komolyan el kell gondolkodnia a munkájáról.

– Afelől sohase hagytam kétséget, hogy ezeket a problémákat záros határidőn belül rendezni akarom. Számomra elsősorban problémamegoldást jelent a városvezetés és csak másodsorban politikát, de még másodsorban sem kommunikációs játékot. Ezek olyan problémák, amiket felsorolt ön, amelyiket szűk határidőn belül meg kell oldani, én erre törekszem, soha nem csináltam titkot belőle az utóbbi hónapokban, de korábban se nagyon, és igyekszem ezeket kiküzdeni – fogalmazott Tarlós István.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!