2020. július 16.,
csütörtök, Valter napja

Tarlós: Az ellenzéki újságírók dolgoznak az ellenzéki politikusok helyett

Hír TV

2019. szeptember 25., szerda 13:23

Nyúljelmezbe öltözött ellenzékiek próbálták megzavarni Tarlós István beszédét. A főpolgármester a Századvég konferenciáján szólalt fel, amikor Karácsony Gergely aktivistái arról kérdezték, miért nem vitázik. A főpolgármester előadásában emlékeztetett, Budapest több nemzetközi elismerést is kapott, például, mint az elmúlt 10 évben legtöbbet fejlődő város, vagy mint Kelet-Európa legélhetőbb fővárosa.

A politikus ezenkívül elismerését fejezte ki az ellenzéki sajtónak, amiért minden munkát elvégeznek az ellenzéki politikusok helyett.

Tarlós: Nem ígérek olyat, ami biztosan nem betartható

Csak betartható, reálisan végrehajtható ígéreteket tesz főpolgármesterjelölti kampányában Tarlós István. A harmadik ciklusára készülő főpolgármester erről szerdán, a Századvég Alapítvány Budapest című konferenciáján beszélt.

A kampányokban a legszomorúbb az, hogy ilyenkor nagyon sok politikus és jelölt "előre megfontolt szándékkal" olyanokat ígérget, amelyekről tudja, azok nem megvalósíthatóak - mondta Tarlós István, hozzátéve, hogy a főpolgármesterséghez "le kell tudni tenni teljesítményeket" az asztalra, és azokat igazolni is kell.

"A kampány hátralevő részében is arról fogok beszélni, amit megtettem, és amit reálisan végrehajthatónak tartok és tervezek" - fogalmazott Tarlós István, aki a tanácskozáson közölte azt is, hogy a jövő évben megoldják a 3-as metró klimatizálását.

Hír TV