2024. 04. 24. Szerda György napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Radar 17:25

Belföld

Tarifaemelésért sztrájkolnak a taxisok a Városháza épülete előtt

Tarifaemelésért sztrájkoltak a taxisok a budapesti Városházánál.

  • Tarifaemelésért sztrájkolnak a taxisok a Városháza épülete előtt

Két héttel ezelőtt Kiss Ambrus főpolgármester helyettes azzal küldte el a tüntetőket, hogy a városvezetés csak akkor tud emelni a hatósági árazáson, ha a kormány visszavonja a veszélyhelyzetet. Az Innovációs és Technológiai minisztérium közleményéből azonban kiderül, hogy nincs olyan rendelet ami felülírná a főváros árképzési jogát. A taxis sztrájk szóvivője azt is nehezményezi, hogy az Országos Taxis Szövetség nem megfelelően képviseli a dolgozók érdekeit, a sztrájk vezetőit pedig Karácsony Gergely nem engedi be az egyeztetésekre.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!