2024. 10. 03. Csütörtök Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 19:55

Belföld

Tamara édesapjával együtt készül a Nemzeti Vágtára + videó

Vörös Tamara Ácsteszért képviselve áll majd rajthoz Szilvásváradon. Tavasz óta édesapjával közösen gőzerővel készülnek a Nemzeti Vágta futamaira. A mindössze húsz éves zsoké izgatottan mesélt a folyamatról.

  • Tamara édesapjával együtt készül a Nemzeti Vágtára + videó

Hideg, esős időben érkeztünk a Vörös család csetényi otthonába. A fiatal lovas lány édesapja, József fogadott minket. A Nemzeti Vágta futamára készülő elszánt párost a szakadó eső sem tartotta vissza, hamar felnyergelték a lovakat, majd el is indultunk: a felvételek kedvéért most nem az edzőpályára, hanem a telek végébe vezették be a Kemma.hu riporterét.

A lovak bemutatása és a képek elkészítése után gyorsan fedél alá húzódtunk. A család az otthonába invitált minket, ahol Tamara édesapja, József közbenjárásával a mérhetetlenül büszke anyuka és feleség, Bernadett is mellénk ült. A benti jó időben aztán hamar szóba elegyedtünk. Tamara izgatottan mesélt a felkészülés időszakáról és arról, hogy mit vár a versenytől: Tavasz óta készülünk édesapámmal közösen a versenyre.

A több hónapja tartó felkészülés már meghozta a gyümölcsét, hiszen mind a lány, mind édesapja bejutott a Nemzeti Vágta szilvásváradi fordulójába.

teljes cikk a Kemma.hu honlapján olvasható.

Fotó: Flajsz Péter / 24 Óra

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!