2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Tállai András: Átlag feletti a magyar gazdasági növekedés

Átlag feletti a magyar gazdaság növekedése - jelentette ki a pénzügyminisztérium államtitkára.

  • Tállai András: Átlag feletti a magyar gazdasági növekedés

Tállai András elmondta, hogy a bruttó hazai össztermék bővülése a legutolsó nyolc hónapban folyamatosan meghaladta a négy százalékot. Hozzátette: ezen kívül 2010-óta sikerült az államadósságot is 70 százalék alá csökkenteni. Megjegyezte, hogy a gazdasági gyarapodás fő oka egyebek mellett, a belső fogyasztás növekedése.

Hogy ez minek köszönhető, nyilván a gazdaság teljesítményének, azon belül a szolgáltatási szektor teljesítménye, a lakossági fogyasztás és a beruházások volumene emelte ilyen mértékben a magyar gazdaság növekedését. Természetesen a lakossági fogyasztás mögött ott van egy jelentős bérnövekedés is

- mondta Tállai András, a pénzügyminisztérium miniszterhelyettese.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!