2020. február 25.,
kedd, Mátyás napja

„Szundikálnak, látszik a Hadházy lukas zoknija – ez egy tragikomédia”

Hír TV

2019. január 15., kedd 22:08, frissítve: szerda 11:37

Az MTVA Székházában éjszakázott Szél Bernadett és Hadházy Ákos, Karácsony Gergely pedig úgy nyilatkozott, belső késztetésből szeretne főpolgármester lenni. Ezekről is szó volt a Lapzártában.

„Szánalmas” – így jellemezte a Hír TV stúdiójában az ellenzéki politikusok akcióját Kacsoh Dániel, a Magyar Hírlap lapszerkesztője. „Az elmúlt hetekben, vagy a korább időszakban látható, valóban érzékelhető ellenzéki mozgolódásnak, stílusváltásnak gyengére sikerült utózöngéje, mint hogy ha ennek hullámát meglovagolva még ők ketten, külön, a saját brandjüket szeretnék egy kicsit építgetni, és kitalálták, hogy ami egyszer sikerült, és bekerültek a hírekbe, sőt, a nemzetközi hírfolyamba, hála néhány különleges érdeklődésű nemzetközi médiumnak, az majd megint menni fog, de az, hogy ott szundikálnak a váróterembe, aztán a Hadházy Ákos leveszi a cipőjét, látszik a lukas zoknija, az egész történet egy tragikomédia lehet” – fejtette ki.

Bita Dániel, a 24.hu rovatvezetője szerint fontos, hogy az egész akciót honnan nézzük. „Ez egy reakció, és ami összességében évek óta a Magyar Televízióban történik, az maga is egy tragikomédia. Itt ülünk a Hír TV-ben, ami egy magántelevízió, vagy éppen egy átalakulásban lévő folyamat, amit itt történik, de különböző nézetrendszerű emberek beszélgetnek egymással, ez az ami köztévében egyáltalán nem történik meg évek óta, noha valamennyire még is csak a dolga lenne a köztelevíziónak, hogy nézeteket ütköztessen” – húzta alá az újságíró a Lapzártában.