2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Szövetségesei szálltak bele a határon túli magyarok ellen hergelő Gréczy Zsoltba

Szövetségesei támadják a DK-tl Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szexbotrányba keveredett tagja az ATV egyik műsorában irigyelte a határin túli magyaroktól a kormány által felajánlott vakcinát. A Gyurcsány-párt szövetségesei azonban helyeslik a kormány döntését, ők is adnának vakcinát a külhoni magyarok.

Néhány napja az ATV-ben szállt bele a határon túli magyarokba Gréczy Zsolt. A szexbotránya miatt lemondásra kényszerült gyurcsány-párti politikus most a kormány által a külhoni magyaroknak felajánlott vakcinát irigyelte.

Olyan, mintha más államoknak vennénk át a feladatköreit, mit tudom én Románia, Szlovákia, Ukrajna. Hát ott is vannak, kormányok, azoknak az állampolgároknak is nekik kéne intézni a vakcina beadást! – hangoztatta Gréczy Zsolt.

Ezt az álláspontját a DK valószínű, hogy nem egyeztette a szövetségeseivel. A HírTV kérdésére ők szálltak bele Gréczy Zsoltba.

Egyébként hétfőtől már regisztrálhatnak a határon túli magyarok is vakcinára, akik kapnak időpontot és helyszínt az oltásra.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!