2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 23:00

Belföld

Szörnyű tragédiát okozott egy begyógyszerezett férfi Ajkán

A férfi nem csak ivott, de nyugtatózott is, mielőtt kocsiba ült. Miután megvolt a baj, nem vállalta a tettei következményét, inkább a segítségül hívott rokonára kente a történteket.

  • Szörnyű tragédiát okozott egy begyógyszerezett férfi Ajkán

A férfi éjjel vágott neki Ajkának, de csak azután, hogy alaposan beivott, és benyugtatózta magát. Nem csoda, ha hamar meg is lett a baj: egy jobbkanyarban kicsúszott, és átsodródott a szemközti sávba. Ott azonban a megengedettnél kissé gyorsabban pont érkezett egy másik kocsi, akinek a sofőrje, ahogy észrevette a megcsúszott ittas vezető autóját, azonnal a fékbe taposott, de már késő volt: összeütköztek.

A riadt és bódult férfi azonnal a szeretteit tárcsázta, akik közül egy a helyszínre rohant segíteni. Rögtön a másik kocsihoz ment, ahol látta, hogy a sofőr nem lélegzik, így kiemelte a kocsiból, és elkezdte az újraélesztést. A bódult férfi azonban csak ténfergett a helyszínen, nem igazán segített, sőt még mentőt is csak a másik sofőr életéért harcoló rokon sokszori kérésére hívott. Azonban hiába, a férfi olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni.

Amikor a zsaruk kiérkeztek, még mélyebbre süllyedt: először azt állította, hogy ő csak utas volt, a sofőr pedig a faluba ment segítségért, 

KÉSŐBB PEDIG MÁR EGYENESEN ARRA VETEMEDETT, HOGY AZT HAZUDTA: A SEGÍTSÉGÜL HÍVOTT ROKON VEZETETT.

Persze hamar kiderült az igazság, és most a férfi szerdán áll bíróság elé itass állapotban, halálét okozó járművezetésért.

Bors

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman megint beleszállt Magyarországba

David Pressman amerikai nagykövet ismét kioktatja a kormányt és Putyin-pártisággal vádolja és bírálja Orbán Viktort a hétfői, Magyar Külügyi Intézetben elmondott beszéde miatt egy, a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében, amelyben az AmCham Patrons vacsoráján elmondottakat írták le.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!