2021. május 18.,
kedd, Erik, Alexandra napja

Szopogatást ajánlott Gyurcsány Kövér Lászlónak

2021. április 9., péntek 20:58

Ne krákogjon, hanem szopogasson valamit – ezt üzente Gyurcsány Ferenc Kövér Lászlónak. A DK elnöke egy videót tett közzé, amelyben sértegette a házelnököt. Nem ez volt az első eset, hogy Gyurcsány sértő vagy fenyegető megjegyzéseket tett. A héten a kormánypárti politikusokat börtönnel, tavaly év végén pedig a Nemzeti Színház igazgatóját vagyona elkobzásával fenyegette meg Gyurcsány.

A DK elnöke börtönnel fenyegette a kormánypártok tagjait a parlamentben. Gyurcsány Ferenc kijelentette, hogy a koronavírusban meghalt embereket a kormány ölte meg, és ezért jövőre, amikor szerinte az ellenzék győzni fog, felelősségre vonás lesz.

A bukott miniszterelnöknek nem ez volt az első gyalázkodó és fenyegető felszólalása az Országházban. Ám most ettől is messzebb ment. Gyurcsány Ferenc közösségi oldalára töltött fel egy videót, amin Kövér Lászlót gúnyolja.

A poszthoz azt írta: Ha börtönt ígérek, és ettől a torkán akad a szó, akkor ne krákogjon, hanem szopogasson valamit.

Gyurcsány Ferenc posztról-posztra, felszólalásról felszólalásra egyre mélyebbre süllyed.

Ezt már a KDNP frakciószóvivője mondta híradónknak. Nacsa Lőrinc úgy fogalmazott:

nem hitte volna, hogy Balatonőszödnél van hova lejjebb süllyednie a DK elnökének.

Gyurcsány Ferenctől nem idegen a fenyegetés. A bukott miniszterelnök tavaly kirúgással és vagyona elkobzásával fenyegette meg a Nemzeti Színház igazgatóját, Vidnyánszky Attilát is.

HírTV