2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Háború Ukrajnában 05:00

Belföld

Szocpolcsalás: felmentést kérnek a védők

Az elsőfokú ítélet enyhítését, illetve a vádlottak felmentését indítványozták a védők a vilmányi szocpolcsalás ügyében, a másodfokú eljárás most kezdődött meg a Debreceni Ítélőtáblán.

A vád szerint 2005 és 2007 között a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei községben többen jutottak úgy hozzá a vissza nem térítendő lakásépítési támogatáshoz, hogy nem volt meg az előírt önrészük.

Az első- és a másodrendű vádlott műszaki ügyintézőként dolgozott az önkormányzatnál, a harmadrendű vádlott volt a műszaki ellenőr a takarékszövetkezet megbízottjaként, a negyed- és az ötödrendű vádlott pedig műszaki vezetőként irányította a házépítéseket. A felépített ingatlanokból kispórolták az alapanyagot, így azokban lakni nem lehetett.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!