2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Szivárványos zászlót tűz ki Karácsony a városháza épületére

A megválasztott főpolgármester első munkanapján újságírói kérdésre erősítette meg kiállását a homoszexuális rendezvénysorozat mellett. Karácsony Gergely miután az átadás-átvételről egyeztetett Tarlós Istvánnal azt mondta: Budapest díszpolgári címet adományoz majd Tarlós Istvánnak és Demszky Gábornak is. A megválasztott főpolgármester bejelentette azt is, hogy a fővárosi önkormányzatnál dolgozók fél év türelmi időt kapnak.

Első főpolgármesteri munkanapján riporteri kérdésre megerősítette Karácsony Gergely, hogy kitűzi a fővárosi önkormányzat épületére a szivárványos zászlót. Karácsony Gergely korábban is szívesen használta már a jelképet. Még Zugló polgármestereként a pride ideje alatt akkor is a szivárványos zászlót tűzte ki önkormányzatára, amikor az Úz völgyi atrocitások miatt sokan székely lobogó kihelyezésével jelezték szolidaritásukat.

A szivárványos zászló nem az első alkalom, amikor Karácsony Gergely a Jobbik egykori alapelveivel szemben nyilvánul meg. A Párbeszéd politikusa egy interjúban nácinak nevezte Wass Albertet.

Konfliktusok bőven akadnak a főpolgármester ígért programjával is. A Liget-projektet például hiába akarja nem tudja leállítani Karácsony. A kampányban elhangzottakkal ellentétben pedig várhatóan még jó ideig nem lesz ingyenes a tömegközlekedés a 14 év alattiak számára sem.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyorsan reagált az iskolaőr

Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

Moldáv embercsempész olasz autóval

A Szabadszálláson feltartóztatott migránsokat akarta Nyugat-Európába csempészni az a sofőr, akit állampolgári bejelentés alapján fogtak el.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!