2022. 09. 28. Szerda Vencel napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Mozaik 09:00

Belföld

Szivárvány dömping a Szigeten!

Szivárványos zászlók, szivárványos programfüzet, ruhák, kiegészítők hirdetik a Szigeten a "Szeretet Forradalmát". A szervezők két év kihagyás után olyan megújulást ígértek, ahogy fogalmaztak, amely a Sziget sokszínű szabadságában válhat teljessé. Így olyan előadásokkal és rövid felszólalásokkal töltik ki a koncertek közötti átállásokat, amelyek az LMBTQ emberek jogairól szólnak. A rendezvényt felnőtt kísérő nélkül is látogathatják a 14 év feletti kiskorúak, ami a FIDESZ kommunikációs igazgatója szerint sérti a gyermekvédelmi törvényt.

  • Szivárvány dömping a Szigeten!

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Ibrahimovic is szerepel az új Asterix-filmben

Minden korábbinál komolyabb bajban lehetnek a gallok a rövidesen érkező új, Asterix és Obelix filmben. A rómaiak ugyanis két film között egy sztárigazolással erősítettek: a Birodalomhoz Zlatan Ibrahimovic is csatlakozott.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!