2023. 11. 30. Csütörtök András, Andor napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Szijjártó Péter: Menetrend szerint halad a paksi atomerőmű bővítése

Menetrend szerint halad a paksi atomerőmű bővítése - közölte Szijjártó Péter Bécsben a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség közgyűlését megelőzően. A külgazdasági és külügyminiszter kiemelte, a beruházás nemcsak versenyképesebbé fogja tenni a magyar gazdaságot, garantálni fogja az energiabiztonságot, és a környezetvédelemhez is hozzá fog járulni.

  • Szijjártó Péter: Menetrend szerint halad a paksi atomerőmű bővítése

A tárcavezető arról is tájékoztatott, hogy eddig több, mint egy kilométer résfal épült fel és a Roszatom megkezdte a reaktorpalást előállítását is. Szijjártó Péter kiemelte, több európai uniós tagország kitartóan napirenden tartja a nukleáris ipar szankcionálását.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

Jön az autósok rémálma, az ónos eső!

A katasztrófavédelem azt ajánlja az autósoknak, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási helyzetről, az érvényben lévő meteorológiai riasztásokról a meteorológiai szolgálat honlapján, az aktuális útviszonyokról pedig a Magyar Közút információs portálján.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!