2023. 11. 29. Szerda Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 06:00

Belföld

Szijjártó Péter: A járványok és a migráció határozza meg a következő éveket

A világjárványok és a migrációs hullámok fogják meghatározni a gazdasági és politikai folyamatokat a világban – jelentette ki a magyar külgazdasági és külügyminiszter, az uniós külügyminiszterek brüsszeli találkozóján. Szijjártó Péter elmondta: az Európai Unió megerősítéséhez beruházásokra, biztonságra és kibővített piacokra van szükség. A tárcavezető arról is beszélt, hogy a járvány következtében az élet sok része átkerült a virtuális térbe, ami további veszélyeket jelent a védtelen családokra, gyermekekre, de a politikára nézve is.

  • Szijjártó Péter: A járványok és a migráció határozza meg a következő éveket

Hír TV

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!