2023. 12. 08. Péntek Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Szijjártó: Nem rajtunk múlik a kitiltási ügy rendezése

Nem Magyarországon múlik az amerikai kitiltási ügy rendezése – Szijjártó Péter szerint.

A külgazdasági és külügyminiszter a TV2 Mokka című műsorában azt mondta, washingtoni látogatásán az ügyben illetékes államtitkár azt mondta: az érintetteket értesítették a beutazási tilalomról, de az Egyesült Államok jogszabályai nem teszik lehetővé, hogy a nyilvánosság előtt megnevezzék őket. Szijjártó Péter szerint az Egyesült Államok befeketíti a teljes magyar államigazgatást azzal, hogy nem árul el konkrét neveket.

Feljelentést tett az Együtt–PM

Feljelentést tett az Együtt–PM Szövetség az amerikai beutazási tilalom ügyében ismeretlen tettes ellen. Az amerikaiak által említett korrupciógyanús ügy részleteit csak egy jogsegélykérelem esetén tudja kiadni az amerikai fél a magyar kormánynak, ami csak egy már folyamatban lévő konkrét büntetőügyben kérhető. Polt Péter egyébként hétfőn már kért adatokat az amerikai legfőbb ügyészségtől és a nagykövetség ideiglenes ügyvivőjétől is. André Goodfriend két hete jelentette be, hogy több magyar kormánytisztviselő beutazását tiltotta meg az Egyesült Államok korrupciógyanús bűncselekmények miatt. Részleteket azonban nem árultak el.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!