2022. 08. 17. Szerda Jácint napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 13:05

Belföld

Szijjártó: Magyarország garantálja a biztonságos körülményeket a Vöröskeresztnek

Magyarország továbbra is garantálja a biztonságos körülményeket a Vöröskereszt számára - közölte a külgazdasági és külügyminiszter a segélyszervezet logisztikai központjának látogatása során Debrecenben. Szijjártó Péter leszögezte: hazánk kiáll álláspontja mellett és nem szállít fegyvereket Ukrajnának, azonban a menekültek humanitárius segítségét továbbra is támogatja. A politikus hangsúlyozta, a szomszédos országban zajló háború miatt Magyarország minden idők legnagyobb humanitárius akciójával segít a menekülteken.

  • Szijjártó: Magyarország garantálja a biztonságos körülményeket a Vöröskeresztnek

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!