2022. 05. 25. Szerda Orbán napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Radar 04:00

Belföld

Szijjártó: Kiváló a magyar-horvát együttműködés

Magyarország és Horvátország egyaránt sokat profitál a kiváló kétoldalú együttműködésből - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter Budapesten.

Szijjártó Péter ezt a két ország közötti diplomáciai kapcsolatok felvételének 30. évfordulója alkalmából rendezett panel-beszélgetésen mondta. A tárcavezető a gazdasági együttműködés mellett az energetikai és a nemzeti kisebbségekkel kapcsolatos együttműködést is példaértékűnek nevezte. Szijjártó Péter kiemelte azt is, ahogy a magyar, úgy a horvát csatlakozással is jól járt az Európai Unió.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Áradások Indiában

Több mint 800 ezer ember kényszerült otthona elhagyására Indiában az árvizek miatt.

Műsorok

CPAC Hungary - élőben a HírTV műsorán

Európában először Budapesten, május 19-20-án rendezik meg a Conservative Political Action Conference-t (CPAC, konzervatív politikai akciókonferencia). Az előadásokat a HírTV, a Facebook-oldalunk és a Youtube-csatornánk élőben közvetíti.

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.

Kapcsolódó tartalmak

Hitlert éltette a jobbikos jelölt

Hitlert éltette közösségi oldalán az a jobbikos politikus, aki most a hat baloldali párt támogatásával az Összefogás Szegedért Egyesület jelöltje lesz a június 26-i időközi választáson - írja a Magyar Nemzet.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!