2022. 08. 12. Péntek Klára napja
Jelenleg a TV-ben:

Musis et Virtutibus - Múzsák és erények

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Szijjártó: Bosznia-Hercegovina stabilitása Európa biztonságát is meghatározza

Súlyos hiba lenne, ha az európai közösség megfeledkezne Bosznia-Hercegovináról - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter. Szijjártó Péter Christian Schmidtet, a nemzetközi közösség bosznia-hercegovinai főképviselőjét fogadta ma Budapesten. A tárcavezető hangsúlyozta: az ország nagy mértékben meghatározza a Nyugat-Balkán helyzetét, ezért fokozni kell a támogatásokat a stabilitása és biztonsága érdekében. Ennek érdekében hazánk támogat minden olyan intézkedést, amely segíti Bosznia-Hercegovina stabilitását és békéje megerősítését. A két politikus vállalkozásfejlesztési programokról is megállapodott, amire a Magyarországon előállított eszközöket vásárló vállalkozások pályázhatnak.

  • Szijjártó: Bosznia-Hercegovina stabilitása Európa biztonságát is meghatározza

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!