2022. 08. 11. Csütörtök Zsuzsanna, Tiborc napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Napi aktuális 10:30

Belföld

Szijjártó: A Vöröskereszt érti, hogy miért nem szállítunk fegyvereket Ukrajnába

Azzal, hogy hazánk nem enged át fegyverszállítmányokat az ország területén, nem csak a magyar-ukrán határ és a határ túloldalán élők biztonságát garantálja, de lehetővé teszi, hogy a Nemzetközi Vöröskereszt magyar központokkal lássa el ukrajnai segélyezési tevékenységének jelentős részét - jelentette ki Szijjártó Péter Genfben, miután tárgyalt a segély-szervezet képviselőivel. A külgazdasági és külügyminiszter rámutatott: ez azért lehetséges, mert nem kell attól tartaniuk, hogy támadás áldozataivá válnak. A tárcavezető arról is tájékoztatott, hogy a segélyszervezet a debreceni logisztikai központból és a budapesti regionális központból látja el tevékenységét

  • Szijjártó: A Vöröskereszt érti, hogy miért nem szállítunk fegyvereket Ukrajnába

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!