2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Szigetvári Viktor lett az Együtt miniszterelnök-jelöltje

Hír TV

2018. január 13., szombat 16:30, frissítve: szerda 19:43

Szigetvári Viktort választotta miniszterelnök-jelöltté az Együtt küldöttgyűlése, és saját listát állított az áprilisi választásra. Ezen Juhász Péter pártelnök szerepel az első helyen. Őt Szigetvári Viktor, Hajdu Nóra és Szabó Szabolcs követi.

Az eseményen Juhász Péter üzent Karácsony Gergelynek, az MSZP–Párbeszéd közös miniszterelnök-jelöltjének is, aki korábban arról beszélt, hogy aki nem rájuk szavaz, az a Fideszt segíti. Az Együttet egyébként valamennyi közvélemény-kutató az 5 százalékos bejutási küszöb alá méri.

„Kell, hogy képviselve legyen minden egyes szavazó a következő választáson, ezért elfogadjuk, hogy külön listán akarnak menni egyes pártok. Elfogadjuk azt, hogy meg kell hogy méressenek a különböző ideológiák, különböző világlátások, a különböző jövőképek. Elfogadjuk, mi is ezt mondjuk másokkal szemben adott esetben, ha annyira különböző a világkép. Azt azonban nem fogadjuk el, hogy ne működjenek ezen emberek, közösségek együtt, hiszen ezt várjuk el az egyénektől bármilyen kisebb közösségben, és ezt várjuk el egy működő hazában a különböző pártállású emberektől is” – fogalmazott az Együtt elnöke.

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!