2022. 01. 17. Hétfő Antal, Antónia napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hírek 18:00

Belföld

Szidják Jakabot a jobbikosok: „Peti, nem éget a gyűrűd?”

Nekiestek saját jobbikos párttársai Jakab Péter pártelnöknek, miután lebukott: titkos élettársa van Budapesten, miközben eljátssza a szerető családapát, és keresztény értékekről, családról beszél…

Elegük lett Jakab Péterből a jobbikosoknak! Egyre többen utálják a pártban, hogy az elnökük kettős életet él: eljátssza a parizert, pirosaranyat evő szegény vidéki fiút, miközben havi 6 millióból gazdálkodik, kamulakást fizettet százezrekért az Országgyűlés Hivatalával, családtagjai pedig sorban veszik az ingatlanokat Kelenföldön. Ráadásul folyamatosan erkölcsről, keresztény értékekről papol, miközben esténként titkos élettársához érkezik bőrönddel, másnap délelőtt pedig saját kapukulccsal távozik az egész éjjel a ház előtt parkoló szolgálati autójával…

A „Főtitkárnő” vezeti a Jobbikot?

De abból is elege lehet sok jobbikosnak, hogy úgy tűnt, nem is Jakab, hanem ez a bizonyos élettárs, a kabinetfőnök vezeti a pártot. A párton belüli szóbeszéd szerint Jakab helyett az agresszív, erőszakos nő mondja meg a tutit, nélküle nem lehet semmit eldönteni – nem véletlen, hogy „Főtitkárnő” a csúfneve a pártban… Jakab őt fogadta nagy öleléssel este a „munkalakás” előtt, és az ő lakásából kellett kimenekíteni, amikor lebukott.

Hogy min bukott ki sok jobbikos kommentelő, illetve mit művelt még Jakab Péter, kiderül a  7 hetilap ma, november 30-án megjelenő számából.

Ripost

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gyorsan reagált az iskolaőr

Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

Moldáv embercsempész olasz autóval

A Szabadszálláson feltartóztatott migránsokat akarta Nyugat-Európába csempészni az a sofőr, akit állampolgári bejelentés alapján fogtak el.

Műsorok

MŰSORVÁLTOZÁS

Ettől a héttől kezdve nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!